Huisarts & Team
Over huisarts Louwen-Zwart.

Henrike Louwen is als huisarts al een aantal jaren werkzaam in de regio den Haag. Eerst als waarnemer in verschillende praktijken en op de huisartsenposten in den Haag, en daarna is zij langere tijd verbonden geweest als vaste huisarts in Leidschendam en recent in Leidschenveen.

Vol enthousiasme is Henrike Louwen-Zwart nu het nieuwe gezicht van huisartsenpraktijk Binck-Zorg in de Binckhorst. Een nieuwe praktijk starten is een unieke kans, waarin de band met de patiënt, dichtbij en bereikbaar, moet blijven staan naast nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

Naast het werk in de praktijk is zij ook werkzaam bij de huisartsenopleiding in Leiden, waar zij zich bezig houdt met het onderwijsprogramma voor de nieuwe generatie huisartsen.

Aandachtsgebieden zijn: kleine chirurgie ingrepen (zoals weghalen van moedervlekken etc), gynaecologie (waaronder ook inbreng spiraal/anticonceptiestaafje), kindergeneeskunde en psychologische klachten.

Huisartsenpraktijk Binck-Zorg is onderdeel van Medicus Essentia, een landelijk werkende organisatie voor toekomstbestendige huisartsenzorg.

Huisartsenpraktijk GOED Voorburg neemt bij afwezigheid van dokter Louwen waar voor spoedgevallen. U hoort bij telefonisch contact met de praktijk precies waar u dan wordt verwacht.