Huisarts & Team
Maartje Vernooy, huisarts

Na de studie geneeskunde in Leiden te hebben afgerond in 2014 heb ik eerst een aantal jaar op de spoedeisende hulp gewerkt. Daarna ben ik gestart met huisartsenopleiding en door loting deze in Brabant gevolgd. Hierdoor heb ik vanuit Den Haag veel heen en weer moet rijden maar ik merkte al snel dat dit specialisme heel goed bij me paste. Begin 2020 ben ik afgestudeerd als huisarts. Na een tijdje als huisarts te hebben gewerkt bij verschillende praktijken in de Den Haag en Delft/Westland regio was ik op zoek naar vastigheid voor mijzelf en voor de patiënten. Daarom werk ik met veel plezier nu vast op de vrijdag. Mijn interessegebieden zijn heel divers, van acute geneeskunde tot palliatieve zorg.

Angela Grobbe-Halm, huisarts

Na mijn studie geneeskunde en specialisatie tot huisarts heb ik gewerkt als huisarts in verschillende praktijken in Den Haag en als huisarts bij Ipse de Bruggen.
Ik ben een meelevende dokter. Ik doe mijn best om zo objectief mogelijk te onderzoeken, te luisteren, aan te voelen en mee te denken. Zo komen we samen tot de best mogelijke zorg.
Op de vrijdagen zal ik het team van Binck-Zorg gaan versterken.

Praktijk Binck-Zorg is dagelijks direct telefonisch bereikbaar tussen 08:00-12:00 uur. De telefoon wordt dan beantwoord door de assistentes van praktijk GOED Voorburg. De assistentes zijn opgeleid om triage te doen, dit houdt in dat zij door middel van doorvragen op uw klachten kunnen beoordelen of en wanneer u medische hulp nodig heeft. Soms kan de assistente ook al telefonisch advies geven voor uw klachten. Als er een beoordeling nodig is, dan plannen zij een afspraak in op het spreekuur van de dokter. Mocht het zo zijn dat u met spoed gezien moet worden, en de dokter is niet aanwezig op de locatie van Binck-Zorg, dan maken de assistentes voor u een spoedafspraak bij de dokter van praktijk GOED Voorburg in Voorburg.

Bij afwezigheid door vakantie of nascholing wordt er soms voor spoedgevallen waargenomen door praktijk Claessen in Voorburg.

Huisartsenpraktijk Binck-Zorg is onderdeel van Medicus Essentia, een landelijk werkende organisatie voor toekomstbestendige huisartsenzorg.