Praktijknieuws

September 2023

Geachte heer en/of mevrouw,

Via deze brief willen wij u op de hoogte brengen van een verandering in het medische team van de huisartsenpraktijk Binck-Zorg.

Onze huisarts Henrike Louwen heeft besloten dat zij per 1 oktober 2023 helaas gaat stoppen als huisarts binnen de praktijk Binck-Zorg na 2 jaar van bouwen aan de praktijk en de goede zorg voor onze patiënten. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging binnen het huisartsenvak.

Wij willen Henrike heel hartelijk bedanken voor haar inzet de afgelopen 2 jaar binnen onze praktijk en wensen haar veel succes voor de toekomst.

De praktijk blijft op dezelfde locatie en we zijn bereikbaar op de voor u bekende wijze via telefoon 070-2230206 en MgN voor het maken van afspraken en stellen van vragen. Omdat de vervangende dokters ook elders in hun praktijken werkzaam zijn, is er een wijziging in dagen dat de praktijk op de Zonweg geopend is. Dit zal voorlopig zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30-17:00 uur.

Voor de komende periode wordt Dokter Henrike Louwen vervangen door huisartsen uit de bekende praktijken. Dokter Maartje Vernooy, dokter Lies van Gelder en dokter Kevin Claessen zullen de praktijk waarnemen op de vaste dagen totdat we een vaste opvolger hebben gevonden.

Met vriendelijke groet,

Medisch Team

Huisartsenpraktijk Binck-Zorg

Beste patiënten,

Vanaf 1 oktober zal ik niet meer werkzaam zijn in praktijk Binck-Zorg. Het is met gemengde gevoelens dat ik de beslissing heb genomen om te vertrekken.

Ik heb met veel enthousiasme, en naar mijn beste kunnen, gewerkt bij praktijk Binck-Zorg. Ik heb een goede tijd gehad, vooral door mijn contact met u als patiënt. Ik heb veel geleerd van de diversiteit aan situaties waarin we samen naar oplossingen hebben gezocht. Soms met een lach, soms met een traan.

Ik wil u en het team van Huisartsenpraktijk Binck-Zorg bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld de afgelopen jaren waarin ik uw huisarts mocht zijn en ik wens iedereen veel geluk en vooral goede gezondheid toe.

Vriendelijke groet,

Henrike Louwen