Speciale spreekuren

U kunt voor al uw klachten bij de huisarts terecht. Soms heeft u toch bepaalde onderwerpen waar je misschien meer over wil weten, even over wilt sparren, of dat je misschien juist klachten wilt voorkómen. Ook daarvoor ben je welkom. Lees hieronder welke speciale spreekuren we aanbieden.

Menstruatie-regulatie of anticonceptie-advies
Het gebruik van anticonceptie is vrij gebruikelijk, maar tegelijkertijd ook een onderwerp waarover soms veel geruchten worden verspreid. Maar wat zijn eigenlijk alle voor- en nadelen van de verschillende manieren voor anticonceptie? Hoe kan je daarmee de menstruatie reguleren? En hoe maak je een keuze die past bij jou?

Om hierover (vrijblijvend) met de huisarts te praten kunt u een afspraak maken voor een anticonceptie-advies. Je krijgt vooraf een vragenlijstje opgestuurd die je ingevuld kan meenemen naar de afspraak.

Welke vorm van anticonceptie u ook kiest, ook dit kan via de huisarts worden geregeld. De huisarts kan een spiraal of een staafje inbrengen in de huisartsenpraktijk. Het anticonceptie-advies wordt vergoed binnen uw basisverzekering. De kosten voor de anticonceptie die u kiest zijn afhankelijk van verschillende factoren, de huisarts kan dat verder met u bespreken.

Kinderwens
Wist je dat de organen van een baby al in de eerste maanden van de zwangerschap worden aangelegd? Als je ontdekt dat je zwanger bent is dit proces al in volle gang. Daarom is het belangrijk om al vóór de zwangerschap zo gezond mogelijk te gaan leven. Kom daarvoor langs om uw kinderwens te bespreken.

Deze afspraak is voor zowel de toekomstige moeder als de toekomstige vader. U wordt gevraagd vooraf (beiden) een vragenlijst in te vullen, welke tijdens uw gesprek met de huisarts uitgebreid wordt besproken.

De kosten van het consult vallen binnen uw basisverzekering.

Maak een afspraak voor een speciaal spreekuur
Wilt u een afspraak maken voor 1 van de speciale spreekuren? Vul het formulier in, er wordt contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen en u krijgt de benodigde formulieren toegestuurd.